Üzenőfal

15 megjegyzés:

 1. Helló! Jó látni, hogy a sorozatnak van magyar rajongói tábora is. Amint látom, belekezdtetek a magyar felirat készítésébe, de szeretném elmondani, hogy már én is foglalkozom ezzel. Igaz, ez nem olyasmi, amit szétkürtöltem volna az interneten már az elején, hogy látható legyen, mivel csak egy fórumbejegyzésem vagy a témában (http://forum.hunbrony.hu/index.php?/topic/402-a-steven-universe-es-feliratozas/).
  Persze, nem akarok bunkó lenni, hiszen az jó dolog, hogy vannak mások is, akiknek jelent annyit a sorozat, hogy ennyi munkát fektessenek bele. Remélem ezt az üzenetemet nem veszitek sértésként, és esetleg beszélhetnénk a dologról.
  - Spectral_Wolf

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Írtam e-mail-t nem tudom, megkaptátok-e.
   Mindenesetre, én benne vagyok, hogy esetleg együtt dolgozzunk, és lenne is ember aki tudna jönni még pluszba lektornak.
   Esetleg, felvehetnénk majd a kapcsolatot Skype-on vagy valahol.

   Törlés
 2. Sziasztok!Nemrég találtam egy magyar Steven Universe Wikia oldalt amin még van mit csiszolni.Gondoltam itt lennének olyanok akik beszállnának ennek a wikia-nak a szerkesztésébe mert ahogy elnéztem most csak egy valaki csinálja és mivel ti elkezdtétek a feliratozást tudnátok az olyan dolgokat megírni amiket még nem adtak le magyarul.Na mindegy ha gondoljátok nézzétek meg:http://hu.gem-pedia.wikia.com/wiki/Kezd%C5%91lap

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok, láttam, hogy gyűjtitek a részeket, de ne keresgéljetek sokat, mert a theworldofstevenuniverse.blogspot.com hivatalos oldalon meg lehet nézni és le lehet tölteni minden eddig megjelent részt és extrát hd-ben ingyen, regisztráció nélkül :)

  VálaszTörlés
 4. Hello mindenkinek! Én is el kezdtem nézni a sorozatot de eddig csak franciát tanultam és kiváncsian várom mikor raktok ki részeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülünk, hogy te is elkezdted nézni, reméljük tetszik a sorozat! :) Hamarosan jönnek majd a részek magyar felirattal is!

   Törlés
 5. sziasztok!nagyon kíváncsi vagyok hogy most hol tartotok a feliratozással mert már nagyon várom :)nem lehetne az hogy külön-külön raknátok ki a részeket és nem egyszerre vagy kiraknátok addig ahol most tartotok mert én már nem bírom a magyar szinkront értelmezni :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Halad vele a feliratozó, valószínűleg hamarosan el is készülnek majd a részek, de pontos időt sajnos nem tudok mondani. Amint megvan vele és elküldi nekünk, elkezdjük feltölteni. Kérlek légy türelemmel! :)

   Törlés
 6. Én apámnak kezdtem fordítani de a 2. évad 4. részétől. Az első évadból csak a Mese Stevennek van kész de elég konyhamunka, bár ha kell szívesen elküldőm.

  VálaszTörlés
 7. SPOILER VESZÉLY!! tudom mi Peridot szuperereje! olyan mint a jedi - erő!
  és ha jól láttam steven megtanul óriásit ugrani! ja és Steven meggyógyítja a kis szörnybarátját (aki savat köp) és normális ékkő lesz!

  VálaszTörlés
 8. https://www.youtube.com/watch?v=tSrTPUKg3IA

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok! Teljesen véletlen bukkantam az oldalra. Viszont szomorúan látom, hogy nem üzemel teljes gőzzel. Jómagam a Gyerekweb oldal készítője vagyok ( http://gyerekweb.hu ) Amennyiben nektek a felülettel volt gond keressetek meg. Tudok számotokra megfelelő aloldalt biztosítani (persze ingyen). A részleteket beszéljük meg, ha érdekel. :) e-mail : gyerekweb@gmail.com

  VálaszTörlés